Qui som?

L’A.F.A. és l’associació de famílies d’alumnes de la llar d’infants municipal de EL PATUFET. L’AMPA és el desig articulat de les mares i pares amb fills al centre de voler participar més activament en la educació dels nostres fills. A través de l’esforç i el voluntariat col·lectiu dels pares i mares aconseguim aportar al centre un valor afegit en la educació i activitats que poden desenvolupar els nostres fills. En l’AFA hi són representats tots els pares i mares. No només aquells que hi participen activament. És per això que també som la veu de tots vosaltres i una forma eficient de fer arribar noves propostes al Rodó.

La Junta esta formada per:

President/a: Rebecca Arqué

Secretari/a: Vanessa Quintero

Tresorer/a: Mireia Elias

La Junta es reuneix de tant en tant per tractar les necessitats de la llar d’nfants i amb major freqüència si hi ha algun acte o activitat que ho requereix. L’AFA realitza diverses tasques amb l’objectiu de millorar l’estada dels nostres fills al Patufet. Actuem en diferents àmbits.

L’AMPA, és una organització de pares i mares, sense ànim de lucre. Es paga una quota simbòlica per família de 35€ per cobrir les necessitats de materials i festes per la llar d’infants.

Que fem?

No treballem sempre independentment del PATUFET sinó que tenim una estreta col·laboració amb la llar d’infants per tal de dur a terme accions, activitats que d’una altra forma no serien possibles:

  • Una part del pressupost del L’AFA (diners provinents de les quotes del membres de l’AFA i del ingressos de la loteria de Nadal) es destina a l’adquisició de material per part del centre com ara joguines, material didàctic, instruments, etc.
  • Ens fem càrrec de les despeses del regal del Tió i de la compra de la base de la Mona de Pasqua, amb l’esperit no tan sols que els nens tinguin un present, sinó que col·laborem amb el centre en el manteniment de les tradicions de la nostra terra.
  • L’AFA col·labora de diferents formes en la preparació de les festes tradicionals, així com també la festa de el fi de curs i les orles.

Altres activitats de l’AFA

  • Vetllar per les necessitats de l’escola bressol juntament amb l’ajuntament de Sant Bartomeu del Grau.
  • Organitzar i participar en cursets, tallers, festes, etc. en família.

Que puc fer jo, AFAtitza’t?

Hi ha diverses formes de participar activament en les nostres tasques. Totes elles són benvingudes i apreciades:

  • Pagament de les quotes de l’AFA: Els recursos econòmics que obtenim són molt valuosos i són els que ens permeten participar en l’adquisició de material i en algunes activitats com els regals del Tió, fi de curs, etc. El teu esforç és molt important per als nostres fills.
  • participar en la venda de butlletes de la loteria de Nadal, per la mateixa raò esmenada en el punt anterior.
  • Participació en la preparació de festivitats: Cada festivitat precisa d’uns preparatius importantíssims per que la festivitat sigui un èxit. La participació voluntària dels pares és essencial. Embolicar els regals del Tió, ajudar en els preparatius de les festes, en el Carnestoltes, etc. Amb la teva ajuda fabriquem il·lusió per als nostres fills. Ajuda’ns!
  • El centre necessita periòdicament de millores i manteniments. El Patufet, é una llar d’infants que porta molts anys de funcionament i cal mantenir-la en perfecte estat pels nostres infants. Convidem a la comunitat educativa a participar-hi! si tens una habilitat de ben segur que la podem aprofitar per fer de EL PATUFET  un lloc millor pels nostres fills/es. La col·laboració i voluntariat col·lectiu de tots nosaltres ho fan possible.
  • Proposar és una forma de participar amb nosaltres i el Patufet. No et tallis!

Contacta

ampaelpatufetsbg@gmail.com